Wat kost zo’n bruiloft nou?

14.000 euro, als ik dit getal noem valt m’n beste vriend bijna van z’n stoel. Overigens liggen daar al een paar andere vrienden van me. Ik ben ondertussen aan dit astronomische bedrag gewend, maar om eerlijk te zijn: ik had nooit gedacht zoveel geld uit te geven aan onze bruiloft.

Toen ik Tos ten huwelijk vroeg, waren we aardig arm. We hadden net ons huis verbouwd en waren dat nog aan het afbetalen. Onze spaarrekeningen stonden in de min, onze boodschappen rekening stond in de min, alleen onze barrekening was hoog opgelopen. Er was geen enkele manier dat wij een super-de-luxe bruilofts-extravaganza konden organiseren. We hadden geen keus: onze extravaganza moest op een budget!

Goed voornemen
Nu zijn we een jaar verder, hebben bijna alle offertes binnen en van dat budget idee is geen hol meer over. En hoe we het ook proberen, een weekend lang mensen eten, drinken en een leuk feestje geven kost serieus geld. De begroting komt gewoon niet onder de 14.000 euro!

Maar waar gaat al dat geld nou naar toe? Dat ga ik je laten zien. Hier houd ik onze uitgaven bij. Zowel wat we verzonnen hadden, als wat we echt uitgegeven hebben. Jullie kunnen dus ook controleren of ik goed ben in budgetbewaking. Dus nu weet iedereen precies wat een bruiloft kan kosten!

Denk je dat ik kostenposten ben vergeten? Mail me dan even op anne@trouwkoning.nl.

Fotocredit: Wfarby

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.