Het aanzoek van Martin: met een drone!

Martin vroeg zijn vriendin Janneke ten huwelijk met een drone en dat leverde een supertof filmpje op. Ja mannen, we need to step up our game. Thnx Martin! 😉

Op Facebook zag ik dat Martin zijn vriendin op een hele bijzondere manier ten huwelijk heeft gevraagd. Het filmpje van het aanzoek was honderden keren bekeken en geliked. En terecht, het is fantastisch!

Martin en Janneke kennen elkaar al bijna zes jaar. Ze gaan naar dezelfde kerkgemeente en toen hij een keer een lift nodig had, wilde Janneke hem wel meenemen. De vonk sprong niet direct over, dat gebeurde pas later. Martin: ‘In de jaren die volgden zagen we elkaar regelmatig. We kwamen op dezelfde kringavonden en we wonen bij elkaar in de wijk. We gingen regelmatig samen naar het park en na een tijdje vroeg ik me af of we vrienden waren of misschien wel meer. We waren in eerste instantie net heel erg elkaar type, maar na lang om elkaar heen draaien en piekeren besefte ik me dat ik haar toch wel erg leuk vond en meer wilde. Dat bent ik toen maar gaan vertellen.’

Het was wederzijds!
Het gevoel was wederzijds en Janneke en Martin kregen verkering. Toch sloeg na een tijdje het bekende ‘is dit alles’-gevoel toe en gingen ze even uit elkaar. In die break werd het Martin al snel duidelijk: ja, dit is alles. Hij wist dat hij zijn lief ten huwelijk wilde vragen en begon met het voorbereiden van een huwelijksaanzoek. Martin: ‘Ik wilde graag iets origineels en Janneke wilde het graag intiem. Zonder een groot publiek. Dat kon ik begrijpen, maar ik wilde het moment wel vastleggen. Want zo’n moment heb je, als het goed is, maar een keer in je leven.’

Een kennis had een aanzoek met een drone gedaan en een bedrijf ingeschakeld. Dat met die drone leek Martin wel wat, maar dan wel een simpele versie. Dus hij vond iemand met een cameradrone en smeedde een plan: ‘Aangezien je niet overal mag vliegen met een drone moest ik goed kijken waar t wel mocht. Het Julianapark bleek een optie te zijn dus dat werd ook mijn plan. De drone zou de ring komen brengen en dan zou ik de grote vraag stellen.’

Het aanzoek was een succes: Janneke zei volmondig ‘JA!’.

Dik feest
Ondanks dat de verloving nog vers is, heeft het paar al een plan voor de bruiloft. Martin: ‘Wij hebben het plan in september 2018 te gaan trouwen. We willen een mooie dag met een toffe ceremonie, eten en chillen en natuurlijk een dik feest. Over hoe we het precies gaan aankleden, gaan we nog over brainstormen.’

Goed gedaan Martin!

Meer real life-aanzoeken?

Lees hier

Hoe ik Tos ten huwelijk vroeg

Hoe Arjen z’n (inmiddels) vrouw ten huwelijk vroeg

Hoe Erik zijn aanzoek plande

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.