,

Proptip: huur een photobooth, het is tegek!

Twee week geleden zijn Tos en ik getrouwd op ons eigen Trouwfest en het was helemaal perfect. Terwijl we wachten op de glamourshots van onze trouwfotograaf, vermaken we ons met de foto’s uit de photobooth.

Binnenkort vertel ik je hoe ik mijn trouwdag heb beleefd, of m’n pak een succes was, of Tos moest huilen om m’n persoonlijke geloften (ja!), om welk biertje er gevochten werd tijdens de speicaalbierproeverij en of alle 1700 biertjes, 60 flessen witte wijn en 10 flessen bubbels op zijn gegaan. Maar het is allemaal nog wat vers en ik heb er nog geen woorden voor. Daarom wil ik je alvast vertellen over de photobooth.

Van Propfun Hebben we een prachtige photobooth gehuurd met een aantal te gekke opties. Hij maakt namelijk niet alleen foto’s, maar ook gifjes en video’s. En wat onze gasten waarschijnlijk niet wisten: alle opnames worden digitaal bewaard. Fotostripjes weggooien was dus zinloos – insert evil laugh! – wij kunnen alles zien.

De dag na de bruiloft kregen we een mailtje van Propfun: de bestanden stonden klaar om te worden gedownload. En dat was een feestje hoor! Ik heb een enorme voorraad aan comprimerend materiaal van al onze ouders, vrienden en de bands die kwamen spelen. En zoals jullie weten deel ik graag alles, dus ook deze foto’s.

Wil je zien hoe onze vrienden zich vast hebben laten leggen?
Check de Trouwkoning Facebookpage voor ons bruiloftsmapje.

Twijfel je of je een photobooth moet huren? Gewoon doen!
Die van PropFun kost 275 euro en daarvoor heb je 1000 fotostripjes (500 dubbele afdrukken als je die kenmerkende langwerpige stripjes wil met drie foto’s boven elkaar) en eindeloos veel gifjes en video-mogelijkheden. De gasten hebben zich er prima mee vermaakt op het feest en nu hebben wij alle lol.

Een duidelijke Win-Win situatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.