Zo regel je een fancy trouwauto met een krap budget

Hoe ga je in stijl naar je bruiloft? In ieder geval niet met het koekblik wat nu voor je deur staat en waarvan het nog maar de vraag is of hij dit jaar weer door de apk komt. Beter huur je een toffe auto via SnappCar, de AirBnB voor auto’s.

Voor de meeste bruidegommen is het huren van de trouwauto een van de tofste dingen aan ‘de dag’. Iets dat ze helemaal zelf kunnen doen en waar hun aanstaande zich niet mee bemoeit, omdat het haar geen hol interesseert.

Het is fijn als je iemand kent met een toffe auto, want een toffe auto huren via een verhuurbedrijf kost goud geld. Zo vond ik een Ford Mustang fastback GT351, hele gave wagen, voor ‘slechts’ 575 euro per dagdeel. Dat is ons hele bierbudget! En een Ashton Martin DBS voor 1000 per dag. Mooi, maar foei.

Als je een vriend of familielid met een dikke (lease) BMW hebt. Of iemand kent die per ongelijk een garage vol oldtimers heeft, heb je geluk. Maar als jij en je vrienden gewoon een Renault Clio op de stoep hebben staan, moet je iets anders bedenken.

Ik was laatst een rondje aan het klikken op SnappCar en daar vond ik superleuke wagens voor weinig. Ik heb de leukste voor je geselecteerd. Geen dank man 😉

Fiat 500
Zoals deze fantastische Italiaanse volbloed met RACESTREEP! Je bruid moet haar hoepelrok wel thuis laten, want die shit past niet in dit bakkie. Je huurt hem van Claudio €125 euro per dag.

fiat 500

Volkswagen Kever uit 1974
Heb je liever een auto die je zekerweten naar je bestemming brengt? Ga dan voor Duitse degelijkheid met deze geweldige Kever! De bruidsmeisjes krijg je er denk ik niet bij. Je huurt hem van Carolien voor €150 per dag.

Bruine KEver
Buick Riviera uit 1971
Liever een auto waar jij, je bruid, de bruidsmeisjes, de fotograaf, de vader van de bruid, de moeder van de bruid, de bruidstaart en de bruiloftsband met gemak in passen? Neem dan een oude Amerikaan! Rij je nog in stijl ook. Je huurt hem van Olaf voor €300 per dag.

Oude Buic

Tesla Model S
Liever iets moderns? Huur dan een Tesla! Van 0 naar 100 sneller dan ik kan tellen en dat allemaal op een batterij. Hoef je dus ook niet mee naar de pomp. Je huurt hem van Pepijn voor €290 per dag.
TeslaS

Citroen 2CV Cabrio
Niks geen lelijk eendje meer! Deze Fransman is wel heel erg vet als je zijn dak er af haalt. Je huurt het van Jeroen voor €100 per dag.
2cv


Mercedes W123 200 – Ambulance
Ben je van plan een superwild feest te geven, zorg dan dat de hulpdiensten aanwezig zijn! Kies een ambulance om je dronken oom af te voeren. Je huurt het van Henno voor €250 per dag.

Ambulance

Mercedes W123 200 – Politie auto
En een politiewagen om je schoonmoeder veilig naar huis te begeleiden. Je huurt hem van Sebastiaan voor €250 per dag.

Polizei

 

Heb jij nog betere opties op SnappCar gezien? Of andere tips waar ik een trouwauto kan vinden? Mail me op anne@trouwkoning.nl.

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.