,

Trouwringen van AliExpress: je krijgt precies wat je verwacht

Dat hele uitzoeken van een trouwring valt me vies tegen! Hier in Nederland lijkt alles op elkaar en het is ook nog eens flink duur. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van AliExpress, want daar hebben ze coole shit voor zachte prijsjes. Ik bestelde acht ringen en review ze voor je.

Ongeveer een maand geleden is er een mooie grote boot vanuit China vertrokken met mijn hoop in bange dagen er in. Acht prachtige trouwringen. Allemaal voor een prikkie! Maar ja, wat koop je nou precies als je 40 cent voor een trouwring betaalt. Halen alle ringen de oversteek wel?

Om maar direct met de deur in huis te vallen! Nee.

Van de 8 bestelde ringen zijn er 2 niet aangekomen. Notabene is het ook nog één van de duurdere die is blijven steken. 2,98 Euro in de fik gestoken. We moeten het dus helaas stellen zonder de prachtige romantische zilveren ring met een hartje er op, en zonder de Batring. 

hartje-staal batman-ring

De andere ringen hebben onze deurmat wel bereikt. Hoezee!

Overtreffen ze al mijn stoutste dromen? Is er per ongelijk een echte gouden ring bij de container ingestopt? Hebben ze allemaal de juiste maat? Nee, nee en nee.

De eerste twee waren wel te verwachten. De laatste vond ik wel erg opmerkelijk! Ik heb keuring mijn vinger gemeten via de tabel die op AliExpress leverde om de juiste ringmaat te bepalen. En gedubbelcheckt of ik overal de juiste maat ingevuld heb. Maar toch vallen sommige ringen van mijn dikke duim af, terwijl andere niet eens om mijn pink kunnen.

Leken ze wel een beetje op de foto dan?
Eigenlijk wel! In China zijn we ze wel een stuk beter in fotograferen dan ik ben.
De enige ring die niet op de foto lijkt is de regenboogring. Misschien doet hij het beter als het regent.

Is er dan nog iets positiefs te melden?
Zeker! Mijn verkleedkist springt een gat in de lucht met deze prachtige toevoegingen. De downside? Ik heb nog steeds geen trouwring. The saga continues.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.